Βούτσης: Λανθασμένη η πολιτική της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό

Για «εντελώς λανθασμένη στρατηγική και πολιτική» σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού από την πλευρά της κυβέρνησης, έκανε λόγο με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια σε νησιά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σε δηλώσεις του, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Βούτσης, επεσήμανε, ότι και από τον «ύπατο αρμοστή του ΟΗΕ και από όλες τις πλευρές διεθνώς και στην Ελλάδα, έρχεται στην επιφάνεια το ζήτημα της άμεσης μετεγκατάστασης είκοσι χιλιάδων, κατ’ αρχήν, προσφύγων και μεταναστών στον ηπειρωτικό κορμό, όπως ήταν και ο σχεδιασμός από μήνες» και συνέχισε: «Ο εγκλωβισμός στα νησιά και μάλιστα σε κλειστές δομές είναι μια καταδίκη και για τους νησιώτες και για αυτούς που έφυγαν από τον πόλεμο, αναζητώντας στην Ευρώπη ζωή για τους ίδιους και τα παιδιά τους».

Ο κ. Βούτσης, υποστήριξε, ότι οι κινήσεις της κυβέρνησης σε αυτό το «μείζον θέμα» μπορεί να δρομολογήσουν αρνητικές εξελίξεις τους επόμενους μήνες «για τις ζωές και των νησιωτών μας, αλλά και αυτών των ανθρώπων» και πρόσθεσε: «Είναι μια εντελώς λάθος στρατηγική και εντελώς έξω από όλες τις αναλύσεις και τις δεσμεύσεις που έχει πάρει η χώρα μας».

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού