Πολιτική «αρπαχτή» Τραμπ στις οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού: «Το χρηματιστήριο θα καταρρεύσει αν δεν κερδίσω τις φετινές εκλογές»

Πολιτική «αρπαχτή» επιχείρησε ο Ντόναλντ Τραμπ στις αρχές του εκλογικού για τις ΗΠΑ έτους 2020, με μια αναφορά τις οικονομικές συνέπειες του κοροναϊού.

O Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι το χρηματιστήριο μετοχών των ΗΠΑ θα καταρρεύσει αν ο ίδιος χάσει τις φετινές εκλογές. Κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Ινδία, ο Τραμπ είπε σε επικεφαλής επιχειρήσεων ότι οι μετοχές θα εκτιναχθούν αν επανεκλεγεί. «Αν δεν κερδίσω, θα δείτε ένα κραχ που δεν έχετε δει ποτέ άλλοτε» πρόσθεσε.

Ο Τραμπ σημείωσε ότι η κυβέρνησή του σχεδιάζει να ανακοινώσει φορολογικές μειώσεις για τη μεσαία τάξη στο όχι πολύ μακρινό μέλλον.

Είπε επίσης ότι η μεγάλη πτώση των τιμών των μετοχών στη Wall Street μια μέρα νωρίτερα οφειλόταν στους φόβους για τον κορωνοϊό, επισημαίνοντας ότι οι ΗΠΑ είναι σε καλή κατάσταση για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Πρόσθεσε ότι ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ εργάζεται σκληρά για το θέμα αυτό. «Και νομίζω ότι θα τεθεί υπό έλεγχο… Νομίζω ότι θα κάνει καλή δουλειά. Το ελπίζουμε» είπε.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού