ΑΕΚ – Άρης: Εισαγγελική έρευνα για τα επεισόδια στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ

Την παρέμβαση του αθλητικού Εισαγγελέα, προκάλεσαν καταγγελίες για ένταση που επικράτησε στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο του ημιτελικού αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ – Άρης.

Ο Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με σκοπό την διερεύνηση διάπραξης τυχόν ποινικών αδικημάτων στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ημίχρονο του αγώνα επικράτησε μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια.

Πηγές από τον Άρη αναφέρουν πως η αιτία της έντασης ήταν ότι ο «ισχυρός άνδρας» της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, επιτέθηκε φραστικά στον Πορτογάλο διαιτητή της αναμέτρησης, αλλά και στον πρόεδρο του Άρη, Θεόδωρο Καρυπιδη. Ο Άρης υποστηρίζει πως ο κ. Μελισσανίδης χειροδικησε σε βάρος του κ. Καρυπιδη.

Επιβεβαιώνει παρατηρητής και φύλλο αγώνος

Ο παρατηρητής του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ – Αρης στην έκθεσή του έχει καταγράψει το χαστούκι του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Θόδωρο Καρυπίδη αλλά και την επίθεση σε έναν από τους βοηθούς του διαιτητή. Ολα αυτά τα επιβεβαιώνει και το φύλλο αγώνα των Πορτογάλων διαιτητών όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dikografies.blogspot.com.

Ωστόσο στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές υποβαθμίζουν τελείως το περιστατικό με τον γυμναστή του Αρη, κάτι το οποίο θα μπορούσε άμεσα να επιφέρει ποινή. Οπως χαρακτηριστικά γράφουν «το ματς διεκόπη για έξι λεπτά μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, αλλά κανείς από την διαιτητική ομάδα δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη».

Αναλυτικά τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα:
«Πριν το ματς κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή για τον Κώστα Βουτσά.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και καθώς πηγαίναμε στα αποδυτήρια, μας πλησίασαν αρκετοί άνθρωποι από τη γηπεδούχο ομάδα, φωνάζοντας, σπρώχνοντας και τραβώντας μας γιατί ήθελαν να μάθουν το λόγο που δώσαμε πέναλτι. “Κανένα πέναλτι”, “Γιατί πέναλτι;”, “Γ@@@ε όλοι”, “Είμαι ο πρόεδρος της ΑΕΚ”, μας έλεγαν. Στο μεταξύ, ένας από αυτούς, ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας με άσπρα μαλλιά, φώναζε “Κανένα πέναλτι, εγώ είμαι το αφεντικό, δεν υπάρχει κανένα πέναλτ”’. Πήγε στον πρώτο βοηθό (Ρούι Ταβάρες), έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα, του τα κράτησε και του τα πίεσε και του είπε “Άντε γ@@@, κανένα πέναλτι”.

Περιμέναμε για περίπου 30 λεπτά στα αποδυτήρια γιατί αναμέναμε την αστυνομία να μας διαβεβαιώσει ότι υπήρχε κάθε ασφάλεια για να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο. Μετά βγήκαμε στο γήπεδο, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο και όταν τελείωσε το παιχνίδι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στην επιστροφή μας στα αποδυτήρια

Μετά το δεύτερο γκολ της γηπεδούχου ομάδας το παιχνίδι διακόπηκε για έξι λεπτά γιατί κάτι συνέβη στο χώρο κοντά στο κόρνερ με έναν παίκτη των φιλοξενούμενων που έκανε ζέσταμα εκεί. Κανένας από την ομάδα διαιτητών ή το VAR δεν είδε τι έγινε εκεί. Δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού