Μπαλοτέλι: Πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο εξαιτίας του κορωνοϊού

Την άποψη ότι πρέπει να σταματήσει κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού, εξέφρασε ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να γίνονται κεκλεισμένων θυρών οι αθλητικές δραστηριότητες στη χώρα μέχρι τις αρχές Απριλίου, κάτι που θα ισχύσει και στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Την ίδια ώρα, βέβαια, ο ιός εξαπλώνεται ραγδαία στην γειτονική χώρα και ο επιθετικός της Μπρέσια δήλωσε ότι θα ήταν προτιμότερο να μην διεξάγονται καθόλου οι αγώνες.

«Πρέπει να ξυπνήσουμε. Δεν έχουν καμία σημασία τα χρήματα αν δεν έχεις την υγεία σου. Και μη μου λέτε πως εμείς οι παίκτες είμαστε προστατευμένοι! Εγώ αγαπώ το ποδόσφαιρο περισσότερο από σας, αλλά όταν παίζεις είσαι αναγκασμένος να ταξιδέψεις με πούλμαν, τρένα, αεροπλάνα, να κοιμάσαι σε ξενοδοχεία και να έρχεσαι σε επαφή με τόσο κόσμο. Ήδη δεν μπορώ να δω τα παιδιά μου λόγω του κορωνοϊού, γιατί δεν ζουν στην Λομβαρδία. Και σίγουρα δεν θέλω να δω τη μητέρα μου να κολλάει τίποτα από μένα και να αρρωσταίνει, γιατί δεν είναι στην ίδια ηλικία με μένα. Όσο κι αν αγαπώ το ποδόσφαιρο, στο οποίο οφείλω τα πάντα, δεν θα ρισκάρω να αρρωστήσει η μητέρα μου. Γιατί, για να διασκεδάσω κάποιον άλλο; Ή για να μη χάσουν κάποια λεφτά; Συνέλθετε, δεν μπορείς να παίζεις με την υγεία» ήταν το μήνυμα του Μπαλοτέλι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Πηγή: sdna.gr

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού