Παππάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη από την ανάπτυξη στην ύφεση – Αστείο ότι φταίει ο κορωναϊός

Δήλωση του τομεάρχη Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, και του αναπληρωτή τομεάρχη Γιώργου Τσίπρα, με αφορμή την κυβερνητική ανακοίνωση μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό, καθώς και τις απώλειες που κατέγραψε η ανάπτυξη μετά τις τελευταίες εκλογές, γεγονός που επιχειρείται να αποδοθεί στον κορωνοϊό… ο οποίος εμφανίστηκε το 2020:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη γύρισε την οικονομία από την ανάπτυξη στην ύφεση.

Η πτώση του ΑΕΠ, οι μειωμένοι εμπορικοί τζίροι, η πεσμένη βιομηχανική παραγωγή είναι αδιάψευστοι μάρτυρες.

Είναι τουλάχιστον αστείο να προσπαθούν κάποιοι να αποδώσουν τα αρνητικά αυτά αποτελέσματα στον κορωνοϊό, ο οποίος διαπιστώθηκε στην Κίνα στις 9 Ιανουαρίου και έφτασε στην Ελλάδα στις 26 Φεβρουαρίου.

Με γνωστά τα αποτελέσματα της απάτης Μητσοτάκη και σε αναμονή των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό, είναι απαραίτητη μια άμεση θετική  ένεση στην ελληνική οικονομία.

Πρέπει να επανεκκινήσουν τα μεγάλα έργα υποδομών με βάση το σχεδιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στο ΑΕΠ και να δημιουργήσουν 40 χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Πρέπει, επίσης, άμεσα να υλοποιηθούν τα μέτρα τα οποία είχε δρομολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το Μάιο του 2019, ώστε να υπάρξει ανακούφιση στην αγορά και ώθηση στην οικονομία.

Αρκετά πληρώσαμε την απάτη της ΝΔ, ας μην την πληρώσουμε περισσότερο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού