Ημερολόγιο Ασημάντων 274: Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες

20.3.20 Παρασκευή. Χτές βράδυ κοντά στα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 23.49 καθώς, εμείς  του βορείου Ημισφαιρίου γέρναμε προς τον ήλιο, επετεύχθη, στην Ανατολική Ζώνη Ώρας, εαρινή ισημερία. Το  τoιούτον συμβαίνει γύρω στις 21 Μαρτίου και 23 Σεπτεμβρίου. Φέτος βιάστηκε λίγο η  Ημέρα  να ισορροπήσει  με τη Νύχτα.

Επτά  οι νεκροί στην Ελλάδα, 495 τα κρούσματα του κορονοϊού.

Οκτώ οι νεκροί στις έξι η ώρα το απόγευμα

Εννέα οι νεκροί στις επτά το απόγευμα.

Έι, έι, παίδες  κάτι δεν πάει καλά γαμώ την ισημερία μου. Πριν από λίγο κλείσανε το Πεδίον του Άρεως. Τέρμα οι βόλτες. Ασκήσεις μοναξιάς. «Η μοναξιά περισσότερο κι από δεδομένο είναι αποστολή».

• Άρπαξε τον ιό και ο πρίγκιπας του Μονακό. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και όχι μόνο.

 627 νεκροί στην Ιταλία μέσα σε ένα 24ωρο από τον ιό  3500 συνολικά οι νεκροί. Αποφασίζουμε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, λέει ένας Ιταλός ιατρός.

• Για δεύτερο 24ωρο δεν ανακοινώθηκε κρούσμα στην Κίνα απ’ όπου ξεκίνησαν όλα. H προσοχή στρέφεται στο Ιράν. Εκεί σαρώνει ο ιός τους πιστούς που προσεύχονται μπουλουκοειδώς.

• Βγήκα να πάρω εφημερίδα και την πάτησα. Την ώρα που γύριζα μπήκαν τρεις νέοι επήλυδες ενοικιαστές μαζί μου στο ασανσέρ σε απόσταση αναπνοής.

-Ρε παιδιά δεν χωράμε, λέω

-Κορώνα, κορώνα, λένε γελώντας.

Fucked corona!

• Τα μεσάνυχτα οι νεκροί έφτασαν τους δέκα. Καλά ξεμπερδέματα. Δεν ξαναβγαίνω απ΄το σπίτι ας με βρούνε νεκρό.

21.3.20 Σάββατο. Καλημέρα καλή άνοιξη.   Σεισμός στην Πάργα Ηπείρου. .4.5 β. της κλίμακας  Ρίχτερ. Κόπηκε η  ρευματοδότηση κι έπεσαν σοφάδες στο Καναλάκι. Και τρεις τραυματίες!

-13 οι νεκροί από τον κορονοϊό στη χώρα μας. Σε ένα διήμερο υπερδιαπλασιάστηκαν τα θύματα. Μάλλον τόχουμε πάρει ως αστείο το πράγμα και καθόλου δεν είναι

Το Σάββατο τα παιδιά μας μάς βοηθούν να διαλέξουμε το καλύτερο φέρετρο. Ντρέπονται όταν επιμένουμε να το πάρουμε σπίτι για να το δοκιμάσουμε αλλά τελικά υποχωρούν γιατί δεν θέλουν να μας στεναχωρήσουν. Αφού φύγουν για να πάνε σινεμά μπαίνουμε στο φέρετρο και κλείνουμε το καπάκι. Ο πωλητής είχε πει ότι ένα δεν θα ήταν αρκετά μεγάλο και μετά ότι αντίκειται στους κανόνες υγιεινής. Γελάσαμε: Διότι  με τα χρόνια έχουμε μπάσει. Age has shrunk us. Είμαστε αρκετά μικροί  για να χωρέσουμε εδώ μέσα. Είναι σκοτεινό σαν αίθουσα κινηματογράφου από αυτές  που συνηθίσαμε να φιλιόμαστε στις πίσω σειρές . Kelly Cherry

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού