Ιράν: Δεν γνωρίζουμε τίποτε για τον πρώην πράκτορα του FBI Ρόμπερτ Λέβινσον

Ο Αμερικανός Ρόμπερτ Λέβινσον, ένας πρώην πράκτορας του FBI τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς το 2007 ενώ βρισκόταν στο Ιράν “πέθανε υπό κράτηση” στη χώρα αυτή, ανακοίνωσε απόψε η οικογένειά του.

“Λάβαμε πρόσφατα πληροφορίες εκ μέρους Αμερικανών αξιωματούχων που τους οδήγησαν στο συμπέρασμα, όπως και εμάς, ότι ο υπέροχος σύζυγος και πατέρας μας πέθανε ενώ ήταν κρατούμενος στο Ιράν”, αναφέρεται στην ανακοίνωση αυτή.

Η οικογένεια δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει την ακριβή ημερομηνία του θανάτου του, όμως εκτιμά ότι ο Λέβινσον πέθανε πριν ξεσπάσει η επιδημία του νέου κορονοϊού στο Ιράν.

Ιράν: Επαναλαμβάνει ότι δεν γνωρίζει τίποτε

Η Τεχεράνη “δεν γνωρίζει τίποτε” για τον τόπο όπου βρισκόταν ο πρώην πράκτορας του FBI που έχει εξαφανισθεί από το 2007 στο Ιράν, μία ημέρα αφού η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση από τις ιρανικές αρχές.

“Το Ιράν υποστήριζε πάντοτε ότι οι λειτουργοί του δεν έχουν γνώση για τον τόπο όπου βρίσκεται ο κ. Λέβινσον και ότι δεν κρατείται στο Ιράν. Και αυτό δεν έχει αλλάξει”, δήλωσε εκπρόσωπος της ιρανικής αποστολής στον ΟΗΕ.

 

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού