Μένουμε σπίτι και διαβάζουμε παραμύθια

Μένουμε σπίτι και διαβάζουμε αγαπημένα παραμύθια των Εκδόσεων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ). Συγκεκριμένα, το ΠΙΟΠ μάς προσκαλεί να διαβάσουμε ελεύθερα online σε pc, tablet και smartphone τα παρακάτω παραμύθια:

Το «Κρυφτό» της Στέλλας Τσίγγου, σε εικονογράφηση της Κωνσταντίνας Μπρίνια. Μία βόλτα σ’ ένα μουσείο μπορεί να μην είναι απλώς μία βόλτα αλλά μία συναρπαστική εμπειρία! Αρκεί να επιτρέψουμε στα εκθέματα να μας «μιλήσουν», όπως συνέβη στο μικρό αγόρι στο «Κρυφτό». https://issuu.com/piop_media2008/docs/to_krifto.

Η «Κυκλαδένια» της Τζίνας Χατζηνικολάου, σε εικονογράφηση του Αριστείδη Τσινάρογλου. Η Κυκλαδένια ζούσε σε έναν κυκλαδικό οικισμό, όταν ξαφνικά ένας καταστροφικός σεισμός την έριξε στον βυθό της θάλασσας. Θα μείνει εκεί, ανάμεσα σε ψάρια, κοχύλια και βότσαλα, μέχρι την ημέρα που μία παρέα παιδιών θα τη… συναντήσει! https://issuu.com/piop_media2008/docs/kykladenia.

«Το μικροσκοπικό βιβλίο που ήθελε να διαβαστεί» της Μαρίας Κλίνη, σε εικονογράφηση της Κωνσταντίνας Μπρίνια. Ένα μικροσκοπικό βιβλίο με μία λαχτάρα… Ποια λαχτάρα; Μα, φυσικά να διαβαστεί! Θα τα καταφέρει, άραγε, να βρει τρόπο να μην είναι πλέον αόρατο; Το αγόρι με τα πράσινα γυαλιά θα μπορέσει να το βοηθήσει; https://issuu.com/piop_media2008/docs/tomikroskopikovivlio.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού