Ημερολόγιο Σημαντικών 275: Απαγόρευση κυκλοφορίας & τσάρκα στο γυαλό της Σπιναλόγκα

Κυριακή. Διάγγελμα πρωθυπουργού στις έξι το απόγευμα και Απαγόρευση Κυκλοφορίας από αύριο. Θα περάσουμε ωραία μου λέει ο Δημήτρης Φύσσας, σε μηνυματάκι του. Αίσχος λέω εγώ.  Θα περάσουμε φίνα, ξαναλέει ο Δημήτρης. Σεράπ χειραγωγημένε συγγραφέα, ούτε για αυνανισμό δεν έχω όρεξη. Πάνε οι ασπασμοί και οι εναγκαλισμοί. Θα πεθάνουμε αχάιδευτοι. Ουδείς απέθανε από την έλλειψη σεξ, λέει ψυχολόγος τις. Κρατείστε αποστάσεις. Βεβαίως υπάρχει και το τηλεφωνικό σεξ. 100% ασφάλεια.

Ασφάλεια δεν είναι μόνο να μένεις μέσα στο σπίτι με   τις ανασφάλειές σου. Ασφάλεια είναι να έχεις μία πατρίδα, ένα σπίτι, μία σταθερή δουλειά, ένα εισόδημα, ένα κρατικό σύστημα Υγείας που σε στηρίζει, ένα κρατικό σύστημα Παιδείας που σε μορφώνει, μία αστυνομία (βεβαίως βεβαίως) που σε «φυλάει» -ή μία πολιτοφυλακή(;!) κι εσύ τις υποχρεώσεις σου. Ασφάλεια είναι να έχεις μία σχέση με κάποιον-α  που σε καταλαβαίνει  κι όχι  να τα βγάζεις πέρα με μία  αυτορρυθμιζόμενη μοναξιά σαν λεπρός στην παγκόσμια Σπιναλόγκα.

Στο μεταξύ:

• Ιερέας στην Ανάληψη Ηλιουπόλεως το έκανε Κούγκι: Κλείδωσε την πόρτα κι έκανε τη θεία λειτουργιάρα    του με τους αντιστασιακούς χριστιανούς.

-Στα Κύθηρα λειτούργησαν κανονικά με κόσμο οι εκκλησίες!  Δεν έφτασε εγκαίρως η εγκύκλιος της Αρχιεπισκοπής, λένε! Τυπολάτρες  οι λάτρεις του κεριού.

• 15 οι νεκροί μας. Περάσανε  τα 600 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Μα όλη η Θεσσαλονίκη βγήκε τσάρκα στην παραλία σήμερα! Χαρά Θεού. Πατείς με πατώ σε. Δικτατορία θέλει ο Έλληνας, καλά το λένε. Κι οι Αθηναίοι στον Άλιμο λιγότεροι. Αντάλλαξαν χαιρετισμούς και ιούς που κάποιες σκοτεινές δυνάμεις (όπως θα έλεγε και ο Ηλιού) μας φόρτωσαν στο σβέρκο.

 

• Κυκλοφορεί Εβραίος  (ή ευρέως αν θέλετε): «Πάω στο σουπερμάρκετ, μπαίνω στην ουρά και λέω μποντζιόρνο και ως εκ θαύματος  βρίσκομαι μπροστά στο ταμείο».

 

• Στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο ράβουν στη ραπτομηχανή μάσκες από σεντόνια, διότι σε κάθε τμήμα αντιστοιχούν μόλις δύο απλές χειρουργικές μάσκες την ημέρα. Μία απλή χειρουργική μάσκα κρατάει μόλις τρεις ώρες, μας βεβαιώνουν οι ντοτόροι.

 –  Θα σταματήσουν και τα συσσίτια. Τι θα γίνει τελικά , θα ψάχνουν στους κάδους οι παρίες;  Όχι, όχι θα πηγαίνει  το φαγητό  delivery στο σπίτι τους. Ποιο σπίτι τους;

•1720 συνολικά οι νεκροί στην Ισπανία. Σε νοσοκομείο μετατράπηκε το εκθεσιακό κέντρο Ifema στη Μαδρίτη

  • Ουδείς άτρωτος: Και η Μέρκελ σε καραντίνα. Ήλθε σε επαφή με γιατρό μολυσμένο. Όπως θα λέγαμε με σκύλο μολυσμένο-Μία αχτίδα φωτός: Μικρή καμπύλη προς τα κάτω ο αριθμός των νεκρών του σήμερα στην Ιταλία σε σύγκριση με χτες. Ούτε καν 700 νεκροί σε μια μέρα!-Θα μείνουμε μέσα και θα βλέπουμε ειδήσεις, δεν θα πεθάνουμε από τον ιό, θα πεθάνουμε από κατάθλιψη. Διότι είναι φρικτό να βλέπεις την κατάσταση στη γείτονα Ιταλία. Κι αυτή η κωλοαρρώστια έχει  κακό τέλος αν μείνεις χωρίς υποστήριξη αναπνοής. Είναι σαν να σε  ισοπεδώνει  οδοστρωτήρας, σαν σε πατάει  ελέφαντας  όπως  σε λιώνει  η Μπέμπα.    
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού