Προληπτική απολύμανση στο ΥΜΑΘ

Προληπτική απολύμανση στο Διοικητήριο θα γίνει σήμερα, με απόφαση του υφυπουργού Μακεδονίας- Θράκης (ΥΜΑΘ) Θεόδωρου Καράογλου, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στο κτίριο.

Όπως έγινε γνωστό από το ΥΜΑΘ, ήδη, ευπαθείς ομάδες δημοσίων υπαλλήλων εργάζονται εξ αποστάσεως, σε άλλους που κρίθηκε αναγκαίο δόθηκε άδεια ειδικού σκοπού, η συναλλαγή με το κοινό πραγματοποιείται αποκλειστικά από τις 11.00 μέχρι τις 13.00 και τηρούνται αυστηρά μέτρα για τον μη συνωστισμό του κοινού στους υφιστάμενους χώρους υποδοχής, ενώ σε κάθε όροφο έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά και απολυμαντικά υγρά.

«Ολοι μας οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και πάνω από όλα υπεύθυνοι. Με σεβασμό στους πολίτες και το στελεχιακό μας δυναμικό, ατομικά και συλλογικά, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών, διότι προστατεύοντας τους εαυτούς μας, προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας», επισημαίνει ο κ. Καράογλου, σημειώνοντας πως ο κορωνοϊός δεν είναι ανίκητος και «η έκβαση της “μάχης” θα κριθεί από τη δική μας στάση και συμπεριφορά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού