Απίστευτη δήλωση Παναγιωτόπουλου: Η Τουρκία μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κορωνοϊό ως «όπλο» εναντίον μας

Eτοιμαζόμαστε και γι’ αυτό το ενδεχόμενο, να χρησιμοποιηθεί αυτό το ‘βιολογικό όπλο’ εναντίον της Ελλάδος», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος

«Αυτό το κακό, η πανδημία του κορωνοϊού, ξέρετε μπορεί να δημιουργεί σκέψεις και ιδέες στους πονηρούς. Δεν θα ήθελα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, αλλά ετοιμαζόμαστε και γι’ αυτό το ενδεχόμενο, να χρησιμοποιηθεί αυτό το ‘βιολογικό όπλο’ εναντίον της Ελλάδος», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Fresh Radio» της Μελβούρνης, την Κυριακή, κάνοντας λόγο για «μία απειλή για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας, μία απειλή αποσταθεροποίησης».

«Δηλαδή να στέλνονται πλέον οργανωμένα μετανάστες, οι οποίοι έχουν προσβληθεί δυστυχώς από την αρρώστια προκειμένου να μπούνε στο ελληνικό και επομένως ευρωπαϊκό έδαφος», επεσήμανε ο κ. Παναγιώτοπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Fresh News».

Ο κ. Υπουργός συνέχισε αναφέροντας: «Κι αν ο Έβρος δεν είναι πρόσφορη λύση πλέον, αφού εκεί η απόπειρα απέτυχε, τα θαλάσσια σύνορα είναι μία άλλη υπόθεση. Και γι’ αυτό τώρα, μαζί με την υπόλοιπη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αλλά και φυσικά σε συνεννόηση με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, και υπό την εποπτεία του Γραφείου του Πρωθυπουργού, και του ίδιου του Πρωθυπουργού, ετοιμαζόμαστε και εξετάζουμε όλα τα σενάρια. Αλλά το στοιχείο που κάνει εδώ τη διαφορά, σε σχέση με συμπεριφορές προηγούμενων ετών, είναι ότι όλο αυτό θα μπορούσε να είναι μία απειλή για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας, μία απειλή αποσταθεροποίησης εσωτερικής και επομένως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε διαφορετικά. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε βάζοντας μπροστά την αποτροπή. Και ετοιμαζόμαστε γι’ αυτό. Ετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού