Δεν έχει πνευμονία ο Μπόρις Τζόνσον

O εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ ενημέρωσε ότι o νοσηλευόμενος με κορωναϊό πρωθυπουργός Μπορίς Τζόνσον δεν εχει πευμονία

O εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ ενημέρωσε ότι o νοσηλευόμενος με κορωναϊό πρωθυπουργός Μπορίς Τζόνσον δεν εχει πευμονία. Οπως πρόσθεσε, ο Τζόνσον ήταν «σταθερός» κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ παραμένει σε «καλή διάθεση».

Στη δήλωσή του αναφέρει επίσης ότι λαμβάνει θεραπεία με οξυγόνο και αναπνέει χωρίς άλλη βοήθεια, ενώ δεν έχει χρειαστεί μηχανική υποστήριξη.

Η βρετανική κυβέρνηση θα συνεχίσει να διασφαλίζει ότι υλοποιούνται τα σχέδια του Μπόρις Τζόνσον για την καταπολέμηση της επιδημίας του κορωνοϊού, ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός λαμβάνει φροντίδα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, δήλωσε αργά σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ. «Η δουλειά της κυβέρνησης θα συνεχιστεί», δήλωσε ο Βρετανός ΥΠΕΞ σε δημοσιογράφους.

«Ο πρωθυπουργός είναι σε ασφαλή χέρια… και η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εστιάζει να διασφαλίζει ότι η κατεύθυνση του πρωθυπουργού, όλα τα σχέδια διασφάλισης ότι μπορούμε να νικήσουμε τον κορωνοϊό και να ξεπεράσουμε αυτή την πρόκληση, θα υλοποιηθούν», τόνισε.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού