Δωρεάν τηλε-διαλέξεις για τον COVID-19 από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου 

Τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) οργανώνουν σειρά τηλεδιαλέξεων και podcasts, που καλύπτουν ποικίλη θεματολογία.

Δωρεάν τηλε-διαλέξεις από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα μπορεί να παρακολουθήσει το ευρύ κοινό από σήμερα, Τετάρτη 8 Απριλίου, και μέχρι τις 15 Απριλίου 2020.

Στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης, τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) οργανώνουν σειρά τηλεδιαλέξεων και podcasts, που καλύπτουν ποικίλη θεματολογία.

Υπό τον τίτλο «COVID-19: μένουμε εν οίκω δημοσιογραφούμε εν δήμω!», ο Λεωνίδας Βατικιώτης, δημοσιογράφος, οικονομολόγος και διδάσκων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» συζητά σήμερα Τετάρτη, 8 Απριλίου με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Διονύση Ελευθεράτο πώς κατά τη δημοσιογραφική κάλυψη της πανδημίας αποφεύγεται η καλλιέργεια φόβου και πώς μεταφέρεται η σπουδαιότητα της κρίσης, και την Παρασκευή 10 Απριλίου με τον δημοσιογράφο Γιάννη Σεφεριάδη για τα δημοσιογραφικά αντανακλαστικά σε περιόδους έκτακτης ανάγκης. Συνεχίζουν η δεοντολογία και η διασταύρωση πηγών να αποτελούν απαραβίαστη υποχρέωση κάθε δημοσιογράφου, ακόμα και στην τρέχουσα περίοδο κρίσης ή θυσιάζονται οι αρχές της αντικειμενικότητας στο βωμό της πειθούς των πολιτών να υπακούσουν στις οδηγίες για εγκλεισμό;

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού