11 εκατ. για τον κορονοϊό – ΝΔ: Την ώρα της μάχης πρέπει να συστρατευτούμε και να μην μεμψιμοιρούμε

«Την ώρα της μάχης για να σταθεί όρθια η κοινωνία και η οικονομία πρέπει όλοι να συστρατευτούμε και να μην μεμψιμοιρούμε. Είναι άκαιρο και φθηνό να συζητάμε αυτή την ώρα, ποιο Μέσο Ενημέρωσης θα πάρει 2.000 ευρώ για την διαφημιστική καμπάνια “ Μένουμε στο σπίτι”»

«Την ώρα της μάχης για να σταθεί όρθια η κοινωνία και η οικονομία πρέπει όλοι να συστρατευτούμε και να μην μεμψιμοιρούμε. Είναι άκαιρο και φθηνό να συζητάμε αυτή την ώρα, ποιο Μέσο Ενημέρωσης θα πάρει 2.000 ευρώ για την διαφημιστική καμπάνια “ Μένουμε στο σπίτι”».
Αυτό τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λαμπρόπουλος, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στην οποία είχε κληθεί ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Στέλιος Πέτσας, για να ενημερώσει, μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το κονδύλι ύψους 11 εκατ. ευρώ, για την διαφημιστική καμπάνια «Μένουμε Σπίτι».
«Η κυβέρνηση με σύνεση και σωφροσύνη συγκρότησε την καλύτερη επιτροπή επιστημόνων, πήρε γρήγορα και σωστές αποφάσεις, χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος, τις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία τις δέχτηκε θετικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπρόπουλος και πρόσθεσε:
«Η κυβέρνηση δεν εφησυχάζει, δουλεύει, συνεννοείται με όλα τα κόμματα και δέχεται τις σωστές και καλές προτάσεις».
Και ο κ. Λαμπρόπουλος συνέχισε:
«Έχουμε ένα πόλεμο και πρέπει να είμαστε όλοι στα ίδια χαρακώματα. Σε ώρα μάχης δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε, πού θα δοθούν τα χρήματα για την ενημέρωση του λαού, η οποία πάει καλά. Αυτή η κυβέρνηση μάχεται για το καλύτερο. Δεν πρέπει να μεμψιμοιρούν και να βλέπουμε το μικρό, και ποιο μέσο ενημέρωσης θα πάρει 2.000 ευρώ. Είναι άκαιρο και φθηνό να το συζητάμε αυτές τις στιγμές που είμαστε σε ώρα μάχης. Αυτό θα το συζητήσουμε και πρέπει να το κάνουμε αργότερα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού