Η FA προσφέρει το Wembley στην Premier League για να ολοκληρωθεί η σεζόν

Το Wembley θα μπορούσε να φιλοξενήσει πολλούς αγώνες την ίδια μέρα, περιορίζοντας ταυτόχρονα τις μετακινήσεις, προσθέτοντας ότι είναι απίθανο να επιτραπεί η παρουσία των θεατών.

H αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (FA) προσέφερε το στάδιο Wembley το «St George’s Park», ο εθνικό κέντρο ποδοσφαίρου, ως χώρους για να βοηθήσουν την Premier League να ολοκληρώσει τη σεζόν, σύμφωνα με τους Times.

Το Wembley θα μπορούσε να φιλοξενήσει πολλούς αγώνες την ίδια μέρα, περιορίζοντας ταυτόχρονα τις μετακινήσεις, προσθέτοντας ότι είναι απίθανο να επιτραπεί η παρουσία των θεατών. Το ποδόσφαιρο στην Αγγλία έχει ανασταλεί από τις 13 Μαρτίου και η επιστροφή του έχει εξαρτηθεί από την Κυβέρνηση.
«Όταν γνωρίζουμε για το διάστημα της καραντίνας και της εξόδου μπορούμε να δούμε ποιες επιλογές είναι βιώσιμες», ανέφερε η πηγή στους Times.

Το St George’s Park, το οποίο διαθέτει ένα ξενοδοχείο με 228 δωμάτια, καθώς και 13 γήπεδα, πέντε από τα οποία είναι φωταγωγημένα, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως κέντρα προπόνησης κατά την περίοδο της καραντίνα, πρόσθεσε η εφημερίδα.

 

Πηγή: ΑΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού