Επικοινωνία Βαρουφάκη με εκπροσώπους τοπικών φορέων

Συζητήθηκε η κατάσταση που διαμορφώνεται στη χώρα μας - και εξαιτίας του Covid-19 - αλλά κυρίως για τα τοπικά προβλήματα και τις προτάσεις του ΜέΡΑ25.

Τα προβλήματα στα Ιόνια νησιά συζητήθηκαν μεταξύ Γ. Βαρουφάκη και εκπροσώπων τοπικών φορέων. Το ΜέΡΑ25 «στηρίζει τον τουρισμό και γι αυτό πρότεινε στην κυβέρνηση το «κούρεμα» των φόρων για το διάστημα της πανδημίας και παράλληλα ζήτησε από όλους τους φορείς για κοινές πρωτοβουλίες στην αντιμετώπιση του προβλήματος με τα σκουπίδια».

Αυτό υπογράμμισε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης στην διαδικτυακή συζήτηση που είχε σήμερα με εκπροσώπους φορέων, μέλη και φίλους του κόμματος στα Ιόνια νησιά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά την επικοινωνία συζητήθηκε η κατάσταση που διαμορφώνεται στη χώρα μας – και εξαιτίας του Covid-19 – αλλά κυρίως για τα τοπικά προβλήματα και τις προτάσεις του ΜέΡΑ25.

Στη συζήτηση – εκτός από τα μέλη και τους φίλους του ΜέΡΑ25 – συμμετείχαν ο Δημήτρης Φατήρας (Πρόεδρος του Συλλόγου Ερημίτης Πλους), ο Κωνσταντίνος Σπίγγος (Νευρολόγος, Δ.Σ. ΙΣΚ) (Μέλος ΜεΡΑ25), ο Μπάμπης Βούλγαρης (Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας), η Μάγδα Παπανικολοπούλου (Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Τεμπλονίου), η Ελένη Παγκράτη (Πρόεδρος καθαριστριών του Νοσοκομείου), ο Μάνος Αντωνάκης (Πρόεδρος της ΕΓΕΣΥΚ) και ο Σπύρος Καραγκούνης (Πρόεδρος Ρομά).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού