Εθνικό Θέατρο: Τρίτη εθελοντική αιμοδοσία σήμερα και αύριο στο Rex

Στις δυο προηγούμενες αιμοδοσίες του Εθνικού Θεάτρου (24/3 και 1-2/4) συγκεντρώθηκαν 125 φιάλες αίματος.

Το Εθνικό Θέατρο, εκτός από τις μάσκες που ράβει για το Δρομοκαΐτειο, ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Νοσοκομείου Παίδων «H Αγία Σοφία» για έκτακτη προσφορά αίματος, διοργανώνει για τρίτη φορά εθελοντική αιμοδοσία, σήμερα, Μ. Τρίτη 14 και Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση κανόνων υγιεινής στο Θέατρο Rex (Πανεπιστημίου 48) 10:00-14:00. Για την αποφυγή συνωστισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα 210.5288170-171, 9:30-15:30 (Δευτέρα με Παρασκευή).

View this post on Instagram

Συγκινητική η προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών κατά την πρώτη ημέρα στο Θέατρο Rex. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης και η Διευθύντρια αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Σοφία Ιωαννίδου, καλωσόρισαν δεκάδες συμμετέχοντες και μοιράστηκαν μαζί τους την ευγνωμοσύνη όλων μας για τη συγκινητική και πολύτιμη συνάμα ανταπόκριση σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για όλους. Το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνεται στο Θέατρο Rex (Τετάρτη 1 και Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 | 10:00 – 14:00) από το Εθνικό Θέατρο και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» προσφέροντας σε όλους μας μια ευκαιρία έμπρακτης αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο Θέατρο Rex | Τετάρτη 1 & Πέμπτη 2 Απριλίου [10:00 – 14:00] (Ο αριθμός συνεδριών για τη 2η ημέρα έχει εξαντληθεί.) — Θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξη με τη διάθεση προϊόντων: @amitajuices @the.coca.cola.company @cocacola3e @tsakiris_chips — #αιμοδοσια #μένουμε_σπίτι #μένουμεσπίτι #menoumespiti #εθνικοθεατρο #εθνικο_θεατρο #εθνικό_θέατρο_ελλάδας #εθνικόθέατρο #greeknationaltheatre #nationaltheatreofgreece #ntg #gnt #ethnikotheatro #εθνικο

A post shared by Εθνικό Θέατρο Ελλάδας (N.T.G.) (@g.n.theatre) on

Στις δυο προηγούμενες αιμοδοσίες του Εθνικού Θεάτρου (24/3 και 1-2/4) συγκεντρώθηκαν 125 φιάλες αίματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού