Κλοπ: «Τεράστιο σοκ η είδηση για Νταλγκλίς»

Ο Νταλγκλίς εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη εβδομάδα μετά την είσοδό του στο νοσοκομείο για λοίμωξη.

Η είδηση ότι ο Κένι Ντάλγκλις είχε βρεθεί θετικός στον COVID-19 , προκάλεσε τεράστιο σοκ για τους παίκτες και το προσωπικό του συλλόγου, όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Νταλγκλίς, 69 ετών, εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη εβδομάδα μετά την είσοδό του στο νοσοκομείο για λοίμωξη. Χρειάστηκε ενδοφλέβια αντιβίωση, αλλά ήταν ασυμπτωματικός και επέστρεψε στο σπίτι το Σαββατοκύριακο.

«Ήταν ένα πραγματικό σοκ πριν από τρεις μέρες όταν το άκουσα για πρώτη φορά. Οι παίκτες έστελναν μηνύματα στην ομάδα μας στο WhatsApp και όλοι ήταν έκπληκτοι», δήλωσε ο Κλοπ στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ. «Αυτό που νιώθεις εκείνη τη στιγμή, είναι πως έχει τεράστια διαφορά εάν γνωρίζεις κάποιον που έχει τον ιό ή αν δεν το γνωρίζεις. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή η τρομερή ασθένεια προκαλεί πόνο σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά για πολλούς από εμάς, για κάποιον με τον οποίο έχουμε τόσο προσωπική σχέση, να έχει επηρεαστεί από αυτό».

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού