Ο Ουέστμπρουκ δώρισε 650 υπολογιστές σε παιδιά

Η ένωση «Why Not;» του Ουέστμπρουκ συνεργάστηκε με ένα άλλο μη κερδοσκοπικό σύλλογο, το «Comp-U-Dopt» για να παρέχει αυτό το εκπαιδευτικό υλικό.

O σούπερ σταρ των Χιούστον Ρόκετς, Ράσελ Ουέστμπρουκ, δώρισε 650 υπολογιστές σε παιδιά που έχουν ανάγκη, ενώ τα σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ένωση «Why Not;» (Γιατί όχι;)του Ουέστμπρουκ συνεργάστηκε με ένα άλλο μη κερδοσκοπικό σύλλογο, το «Comp-U-Dopt» για να παρέχει αυτό το εκπαιδευτικό υλικό.

«Το γενναιόδωρο δώρο από το Ίδρυμα Ράσελ Ουέστμπρουκ, «Why Not;» θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε σημαντικά το απόθεμά μας και να βοηθήσουμε να καλύψουμε το κενό για τις οικογένειες του Χιούστον που το χρειάζονται περισσότερο», δήλωσε ο Κόλιν Ντέμπεϊ, διευθυντής του «Comp-U-Dopt».

«Ένας στους τρεις οικονομικά μειονεκτούντες μαθητές στην περιοχή του Χιούστον δεν έχει πρόσβαση σε οικιακό υπολογιστή. Με την επιδημία Covid-19 και το κλείσιμο των σχολείων υπάρχει άμεση ανάγκη», ανέφερε. διευκρίνισε.

Το Comp-U-Dopt έχει δωρίσει σχεδόν 1.000 υπολογιστές σε οικογένειες στο Χιούστον από τις 18 Μαρτίου. Οι οικογένειες εγγράφονται για μια κλήρωση για την ευκαιρία να επωφεληθούν.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ

 

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού