ΣΕΔ: Ιντερνετικό σεμινάριο για την εταιρική κοινωνική ευθύνη

Με θέμα: «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη:Πρότυπα και Εργαλεία»

Τα σεμινάρια του Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου στα πλαίσια του «Προγράμματος Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών 2020» συνεχίζονται μέσω internet, σε πλατφόρμα επικοινωνίας, την οποία χρησιμοποιεί ο ΣΕΔ, από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του και στην οποία έχει διοργανώσει ομιλίες, παρουσιάσεις, ακόμα και Συνέδρια, από το 2001.

-Τεράστια επιτυχία σημείωσε το 7ο Βιωματικό Σεμινάριο Χρηματιστηριακής Παιδείας, που διοργάνωσε ο ΣΕΔ μέσω διαδικτύου,την Πέμπτη 9 Απριλίου, με θέμα: «Καλές πρακτικές Εταιρικής Διακυβέρνησης». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γεν. Γραμματέας του ΣΕΔ, Δρ. Ανδρέας Κουτούπης, αναπληρωτής καθηγητής χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο οποίος επικεντρώθηκε κυρίως στην Εταιρική Διακυβέρνηση των εταιρειών, που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ττο νοητό “δωμάτιο” του ΣΕΔ στην ψηφιακή πλατφόρμα αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει όλους όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο. Ζητούμε συγνώμη, από όσους φίλους και φίλες δεν μπόρεσαν να μπουν και επιφυλασσόμαστε για μεγαλύτερη χωρητικότητα στο μέλλον.

-Το 8ο Σεμινάριο, τελευταίο του 1ου κύκλου, θα γίνει σήμερα, Μ. Τρίτη 14 Απριλίου και ώρα 21.00 με θέμα: «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη:Πρότυπα και Εργαλεία». Κεντρικός ομιλητής θα είναι το μέλος ΔΣ του ΣΕΔ, Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης, Σύμβουλος Αριστείας Έργων & Οργανισμών, ο οποίος θα παρουσιάσει τις βασικές αρχές της ΕΚΕ και πως πρέπει να τηρούνται τα διεθνή πρότυπα από τις εταιρείες.

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού