Πολυιδιοκτησία: Ο Ολυμπιακός αμφισβητεί και τον περσινό τίτλο του ΠΑΟΚ

Οι ερυθρόλευκοι υπογραμμίζουν ότι το αδίκημα υφίσταται από την σεζόν 2018-19 άρα τίθεται ζήτημα και για τον περσινό τίτλο.

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να συνεχίσει το ζήτημα της συνιδιοκτησίας θέτοντας σε αμφισβήτηση και το περσινό πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Έτσι μετά το αποτέλεσμα της υπόθεσης στα ελληνικά δικαστήρια το οποίο στον Πειραιά θεωρούν ότι επιβεβαιώνει απόλυτα τα περί συνιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την υπόθεση επικεντρώνοντας πια στο περσινό πρωτάθλημα που ο Δικέφαλος του Βορρά κατέκτησε τον τίτλο με πέντε βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό έχοντας δύο νίκες επί της Ξάνθης.

Σε αυτό οι ερυθρόλευκοι υπογραμμίζουν ότι το αδίκημα υφίσταται από την σεζόν 2018-19 άρα τίθεται ζήτημα και για τον περσινό τίτλο. Επίσης, οι Πειραιώτες τονίζουν ότι υπάρχει και το κομμάτι της ποινικής δικαιοσύνης και περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει κινητικότητα ζητώντας την απόφαση και το σκεπτικό της ΕΕΑ της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και της Επιτροπής Εφέσεων.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού