Οργή με την κυβερνητική κομπίνα των εκατομμυρίων της «τηλεκπαίδευσης»

Δαπάνη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ κατευθείνεται προς κωμικά προγράμματα «κατάρτισης»... χαμένα στην μετάφραση, την ώρα που ο εξευτελισμός των επιστημόνων, προκειμένου να λάβουν μια στήριξη-φιλοδώρημα εν μέσω πανδημίας και οικονομικής ασφυξίας. είναι πρωτοφανής

Δαπάνη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ κατευθείνεται προς κωμικά προγράμματα «κατάρτισης»… χαμένα στην μετάφραση, την ώρα που ο εξευτελισμός των επιστημόνων, προκειμένου να λάβουν μια στήριξη-φιλοδώρημα εν μέσω πανδημίας και οικονομικής ασφυξίας. είναι πρωτοφανής.

Οσμή σκανδάλου αναδύεται από τη βιασύνη και η προχειρότητα με τις οποίες τα διάφορα ιδιωτικά κέντρα εκπαίδευσης έχουν εφαρμόσει το μέτρο που εισηγήθηκε ο υπουργός Εργασίας. Εγκληματικά λάθη για… εισαγγελέα και οδηγίες για το πώς να ανοιγοκλείνεις τον υπολογιστή σου, είναι μόνο η αφρόκρεμα του τι συντελείται.

Για παράδειγμα, οι γιατροί της χώρας μαθαίνουν αίφνης, ότι τα εμφυσήματα, η ΧΑΠ και το άσθμα είναι λοιμώξεις μικροβιακές του κατώτερου αναπνευστικού. Επίσης ότι η πνευμονία ειναι ΜΟΝΟ μικροβιακή λοιμωξη, όχι ιογενής. «Δηλαδή ο Sars-cov-2 ειναι βακτηριο κι όχι ιος αφου προκαλει πνευμονία», σχολιάζεται σε ανάρτηση γιατρού στα social media.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

Μενού