Κορωνοϊός: Παράταση των μέτρων περιορισμού στην Παραγουάη

«Θα κάνουμε αυτό που κάνουν κι όλοι οι υπόλοιποι στον κόσμο. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει θεραπεία, ούτε εμβόλιο, ούτε χρονοδιάγραμμα» ανέφερε ο συντηρητικός πρόεδρος της χώρας μέσω Twitter

Ο πρόεδρος της Παραγουάης Μάριο Άμπντο Μπενίτες ανακοίνωσε χθες Παρασκευή την παράταση των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας κίνησης των πολιτών για τουλάχιστον άλλη μία εβδομάδα, ως την 26η Απριλίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας να αποτραπεί η επιτάχυνση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Θα κάνουμε αυτό που κάνουν κι όλοι οι υπόλοιποι στον κόσμο. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει θεραπεία, ούτε εμβόλιο, ούτε χρονοδιάγραμμα» σε διεθνές επίπεδο, ανέφερε ο συντηρητικός πρόεδρος της χώρας μέσω Twitter, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ισχύς των μέτρων ενδέχεται να παραταθεί περαιτέρω, εάν κριθεί απαραίτητο.

Στην Παραγουάη οι αρχές κάνουν λόγο για 8 θανάτους από την ασθένεια COVID-19 επί συνόλου 199 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2. Τα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ τη 10η Μαρτίου, τρεις ημέρες μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος μόλυνσης από τον κορονοϊό στη μικρή χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού