Σε 24ωρη απεργία σήμερα οι συμβασιούχοι της Υπηρεσίας Ασύλου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στηρίζει την 24ωρη προειδοποιητική απεργία των μελών του Σωματείου Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου με αιτήματα να ανανεωθούν τώρα όλες οι συμβάσεις εργασίας και να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος

Σε προειδοποιητική απεργία προχωρούν σήμερα, Πέμπτη οι συμβασιούχοι της Υπηρεσίας Ασύλου, καθώς στο τέλος του μήνα αρχίζουν να λήγουν οι συμβάσεις.

«Το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου συνεχίζει να εμπαίζει τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που εργάζονται σε νησιά και στην ενδοχώρα από το 2014, το 2015 και το 2016, έχοντας προμηνύσει τον κίνδυνο απώλειας θέσεων εργασίας, κι έκθεσής τους σε συνθήκες αυξημένης ανεργίας λόγω της τρέχουσας κατάστασης. Η τυχόν μη ανανέωση των συμβάσεων εργασίας της ΣΟΧ1/2017, θα σημαίνει κατάφωρη επίθεση στο Σωματείο, στοχοποίηση παλαιών συναδέλφων/ισσών και θα είναι ενδεικτική της αντεργατικής πολιτικής που θα ακολουθήσει. Με χιλιάδες εκκρεμείς υποθέσεις ασύλου σε πρώτο βαθμό και χιλιάδες ανθρώπους που αναμένουν να καταγραφούν τα αιτήματά τους, η Υπηρεσία Ασύλου χρειάζεται όχι μόνο επιπλέον προσωπικό, αλλά και να συνεχίσει να αξιοποιεί το υπάρχον έμπειρο προσωπικό και την θεσμική του μνήμη» αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στηρίζει την 24ωρη προειδοποιητική απεργία των μελών του Σωματείου Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου με αιτήματα να ανανεωθούν τώρα όλες οι συμβάσεις εργασίας και να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού