Καμπάνια αλληλεγγύης και στήριξης για να μην σταματήσει η παραγωγή στη ΒΙΟΜΕ

Μέρα με τη μέρα, ο αγώνας μας γίνεται όλο και πιο δύσκολος. Η παραγωγή που μας κρατάει ζωντανούς δεν πρέπει να σταματήσει ούτε για ένα λεπτό παραπάνω!

Η ΒΙΟ.ΜΕ δεν έχει ρεύμα. Τι συνέβη; Οι εργαζόμενες/οι στη Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ, μετά την επιθετική κίνηση της κυβέρνησης να κόψει το ρεύμα, προσπαθούν με κάθε μέσο να μη σταματήσει η παραγωγή των προϊόντων, τα οποία τη δεδομένη στιγμή είναι ύψιστης ανάγκης για την κοινωνία. Με τη δίχως τέλος συνεισφορά από την αλληλεγγύη, μπορούν να βρίσκονται κανονικά στο εργοστάσιο και προς το παρόν να εξυπηρετούν όλους εμάς που στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων αγοράζοντας τα προϊόντα.

Όπως αναφέρεται στην καμπάνια:

Μέρα με τη μέρα, ο αγώνας μας γίνεται όλο και πιο δύσκολος. Η παραγωγή που μας κρατάει ζωντανούς δεν πρέπει να σταματήσει ούτε για ένα λεπτό παραπάνω!

Στηρίξτε την καμπάνια μας «Ρεύμα – Γεννήτρια στη #ΒΙΟΜΕ» για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε ανεμπόδιστα την παραγωγή.

Ζητάμε τη βοήθεια του παγκόσμιου κινήματος στην επανασύνδεση του ρεύματος ή στην απόκτηση γεννήτριας, ώστε να συνεχίσουμε ανεμπόδιστα την παραγωγή και η οποία θα μας βοηθήσει στην ανεξαρτητοποίησή μας. Καλούμε λοιπόν σωματεία, συλλογικότητες, ομάδες συναγωνιστών ελληνικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες, να συνδράμουν στην απόκτηση μιας γεννήτριας με δυνατότητα λειτουργίας biodiesel.

Οι εργαζόμενοι και οι αλληλέγγυοι στη ΒΙΟΜΕ ζητούν:

– Τη δέσμευση του οικοπέδου με βάση τα χρέη της μητρικής εταιρίας προς το ΙΚΑ

– Την απόδοση προς χρήση στη Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ

– Την επανασύνδεση του ρεύματος με ρολόι στο όνομα της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ ώστε να μπορούν να πληρώνουν κανονικά την κατανάλωση

Η διακοπή του ρεύματος είναι με την πρόφαση πως είναι παράνομοι, παρότι έχουν επανειλημμένα ζητήσει να μπει το ρολόι στο όνομα της ΒΙΟΜΕ ωστόσο όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Το έγκλημα που διαπράτταμε τις τελευταίες εβδομάδες, από όταν ξεκίνησε η πανδημία, ήταν πως: Παράγαμε σαπούνια για να στείλουμε στην Μόρια, σε ανθρώπους που δεν έχουν. Παράγαμε καθαριστικά για να πάνε στις φυλακές, που το κράτος αφήνει στο έλεος της πανδημίας. Και φυσικά συνεχίσαμε να παράγουμε καθαριστικά για να διαθέσουμε στις λαϊκές οικογένειες που δεν έχουν το δικαίωμα στην προστασία από τον ιό, γιατί πρέπει να στοιβαχτούν στους εργασιακούς χώρους και να παράγουν τα κέρδη των μεγάλων».

Υπογράψτε το ψήφισμα εδώ.

Ενισχύστε τη Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ αγοράζοντας τα προϊόντα της, Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε εδώ.

Η αλληλεγγύη το όπλο μας!

* Την καμπάνια μπορείτε να την βρείτε και στα αγγλικά εδώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού