Μαυροβούνιο: Αντιμετωπίσαμε αποτελεσματικά την πανδημία, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Ντούσκο Μάρκοβιτς

Η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου και το σύνολο των θεσμών ανταποκρίθηκε «αποφασιστικά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας της Covid-19», δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Ντούσκο Μάρκοβιτς, στη διάρκεια τοποθέτησής του στο κοινοβούλιο

θερμομέτρηση Μαυροβούνιο

Η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου και το σύνολο των θεσμών ανταποκρίθηκε «αποφασιστικά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας της Covid-19», δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Ντούσκο Μάρκοβιτς, στη διάρκεια τοποθέτησής του στο κοινοβούλιο.

Ο κ. Μάρκοβιτς σημείωσε ότι κανένα σύστημα υγείας, καμία κοινωνία, καμία οικονομία δεν ήταν πλήρως προετοιμασμένη για μια τέτοια κρίση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο ιός θα μετατραπεί σε επιδημία και πανδημία, ούτε ότι η εξάπλωσή του θα γίνει τόσο γρήγορα και απότομα».

Υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει ήδη εγκρίνει δύο πακέτα μέτρων στήριξης της οικονομίας και της κοινωνίας, το πρώτο από τα οποία ανέρχεται σε 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ, ο κ. Μάρκοβιτς είπε ότι «η κυβέρνηση εξετάζει περισσότερα σενάρια επικεντρωμένα στην προστασία της υγείας και τη ζωή των πολιτών», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της κυβέρνησης του Μαυροβουνίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού