Προανακριτική: Ο Γ. Αγγελής φάσκει και αντιφάσκει

Στην πλήρη διάψευση των καταθέσεων του εισαγγελέα Γ. Αγγελή προχώρησε η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, κατά την έναρξη της κατάθεσης της στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής

Δημητρίου

Στην πλήρη διάψευση των καταθέσεων του εισαγγελέα Γ. Αγγελή προχώρησε η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, κατά την έναρξη της κατάθεσης της στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, η Ξ. Δημητρίου τόνισε πως αυτά που κατέθεσε ο Γ. Αγγελής στην Επιτροπή δεν έχουν σχέση με τις υπηρεσιακές αναφορές που ο ίδιος είχε κάνει για την υπόθεση Νοβάρτις. Υπενθυμίζεται ότι κατά την κατάθεση του στην Προανακριτική Επιτροπή, ο κ. Αγγελής είχε ισχυριστεί, μεταξύ άλλων, πως η κ. Δημητρίου ήταν αυτή που του είχε αποκαλύψει ποιος ήταν ο “Ρασπούτιν”.

Σύμφωνα πάντα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Δημητρίου δήλωσε πως οι καταθέσεις μου στηρίζονται στις αναφορές Αγγελή, αναφορές τις οποίες “ξεχασε” να τις θέσει σε γνώση σας. Και πρόσθεσε: Αναφέρομαι στην ανεπίσημη ενημέρωση που μου είχε κάνει στις 15-12-2018 μετά το ταξίδι στη Βιέννη και τη συνάντηση με το FBI. Αν παρατηρήσει κανείς τις 4 αναφορές θα δει ότι ο Αγγελης, προσθέτει, αλλάζει,  αφαιρεί πράγματα. Φοβάμαι ότι όσο είναι σε εξέλιξη αυτή η διαδικασία θα έρχεται με διαφορετικά πράγματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού