Ο Νικολά Ντιγκινί δώρισε ρούχα σε ευπαθείς ομάδες και άπορες οικογένειε

Τα ρούχα που συγκέντρωσε και χάρισε ο Νικολά Ντιγκινί θα διανεμηθούν μέσω των Κονωνικών Δομών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μια ακόμα φορά ο Νικολά Ντιγκινί. Ο 32χρονος Γάλλος επιθετικός του Άρη δώρισε εποχιακά ρούχα νεαρής και μέσης ηλικίας σε ευπαθείς ομάδες και άπορες οικογένειες.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής των “κίτρινων” θέλησε να μάθει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, φτάνοντας στις κοινωνικές δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ο Ντιγκινί παρέδωσε τον ιματισμό στον Χάρη Αηδονόπουλο, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Αηδονόπουλος σχολίασε σχετικά με την κίνηση του Γάλλου φορ του Άρη στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Επί τη ευκαιρία της παράδοσης ιματισμού από τον φίλο και ποδοσφαιριστή του Άρη, Νικολά Ντιγκινί, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τόσο τον ίδιο όσο και όλους όσους έδειξαν την αλληλεγγύη τους το τελευταίο δίμηνο. Τους ευχαριστούμε που έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει τις δράσεις του, δείχνοντας ότι βρίσκεται κοντά σε όλους τους ανθρώπους με πράξεις, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες μέρες, κι όχι με ευχολόγια».

Τα ρούχα που συγκέντρωσε και χάρισε ο Νικολά Ντιγκινί θα διανεμηθούν μέσω των Κονωνικών Δομών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού