Επιστρέφει το Gallery Weekend Beijing

Καθώς οι περιορισμοί καραντίνας χαλαρώνουν στην Κίνα, ένα από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά γεγονότα στη χώρα, το Gallery Weekend Beijing, διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά

Καθώς οι περιορισμοί καραντίνας χαλαρώνουν στην Κίνα, ένα από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά γεγονότα στη χώρα, το Gallery Weekend Beijing, διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά, αυτόν τον μήνα.

Συνολικά 22 γκαλερί και οργανισμοί θα φιλοξενήσουν διάφορες εκθέσεις, εγκαταστάσεις δημόσιας τέχνης και άλλα προγράμματα στην 798 Art Zone του Πεκίνου.

Ζωντανές εκδηλώσεις, συζητήσεις και περιηγήσεις σε στούντιο καλλιτεχνών θα είναι επίσης διαθέσιμες μέσω του ιστότοπου του Gallery Weekend Beijing.

«Με τη συγκέντρωση τοπικών γκαλερί και οργανισμών, η έναρξη του Gallery Weekend Beijing σηματοδοτεί την αναβίωση της καλλιτεχνικής σκηνής του Πεκίνου και εμπνέει ελπίδα σε άλλες σκηνές τέχνης σε όλο τον κόσμο. Το καινούριο στοιχείο στο φετινό πρόγραμμα είναι οι περισσότερες ψηφιακές προτάσεις, που έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν την εξ αποστάσεως πρόσβαση μέσω μιας ποικιλίας ψηφιακών καναλιών για επισκέπτες σε όλο τον κόσμο» αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού