Ο Χρήστος Θηβαίος σήμερα σε διαδικτυακή συναυλία 

Από τους «Συνήθεις Υπόπτους» και τον «Αμλετ της Σελήνης» έως το «Σιδερένιο νησί» ως και την νέα του δισκογραφική συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, με τίτλο «Από τους κήπους των ψιθύρων»

Μία online συναυλία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Χρήστου Θηβαίου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σήμερα, μέσω της ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας.

Από τους «Συνήθεις Υπόπτους» και τον «Αμλετ της Σελήνης» έως το «Σιδερένιο νησί» ως και την νέα του δισκογραφική συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, με τίτλο «Από τους κήπους των ψιθύρων». Τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και μας έχουν ταξιδέψει όπως: Ημερολόγιο, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με τα τραγούδια των αδερφών Κατσιμίχα.

Ένα διαδικτυακό, μουσικό ταξίδι από τη γειτονιά του Χάρη Κατσιμίχα στο Μπραχάμι ως και τα Εξάρχεια, την πιο εναλλακτική της Αθήνας. Αυτή στην οποία συνάντησε μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Ασιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα. Στο πιάνο θα είναι ο Μάξιμος Δράκος και στο τύμπανο ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος.

Δείτε τη συναυλία σήμερα, Σάββατο 23 Μαϊου, στις 21:00, μέσα από τη σελίδα  Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού