Αύριο η επικαιροποιημένη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι»

Aύριο Δευτέρα αναμένεται να παρουσιαστεί, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Ζάππειο (με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας Υγείας) η επικαιροποίηση του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι» του ΣΥΡΙΖΑ

Aύριο Δευτέρα αναμένεται να παρουσιαστεί, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Ζάππειο (με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας Υγείας) η επικαιροποίηση του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι» του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή το δεύτερο μέρος των πλήρως κοστολογημένων μέτρων στήριξης που προτείνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Toυς βασικούς άξονες του «Μένουμε Όρθιοι 2» θα παρουσιάσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ενώ την εξειδίκευση ανά τομέα θα κάνουν οι αρμόδιοι τομεάρχες (Ευκλ. Τσακαλώτος, Έφη Αχτσιόγλου και Ν. Παππάς).

Στο επίκεντρο της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει τα στελέχη του, θα βρίσκεται η πλήρης κάλυψη του μισθολογικού κόστους των εργαζόμενων (στον αντίποδα των μειώσεων μισθών που προβλέπει το κυβερνητικό σχέδιο), οριζόντια μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων, καθώς και το εισόδημα «έκτακτης ανάγκης» για 2.200.000 οικογένειες με ανέργους ή επισφαλώς εργαζόμενους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη στιγμή της παρούσας κρίσης τόνισε, παρουσιάζοντας το «Μένουμε Όρθιοι», ότι χρειάζεται γενναία, εμπροσθοβαρής παρέμβαση στην οικονομία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού