Ο Μητσοτάκης στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων “Ο Άγιος Παντελεήμων”, στη Θεσσαλονίκη

Σταθήκαμε ο ένας δίπλα στον άλλο και προστατεύσαμε πάνω απ’ όλα τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του, σήμερα το απόγευμα στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων "Ο Άγιος Παντελεήμων", στη Θεσσαλονίκη

Πλησιάζοντας πια στο τέλος της πρώτης φάσης αντιμετώπισης της επιδημίας του κορονοϊού με επιτυχία καταφέραμε και σταθήκαμε ως κοινωνία απέναντι σε αυτή την πρόκληση αλλά, κυρίως, σταθήκαμε ο ένας δίπλα στον άλλο και προστατεύσαμε πάνω απ’ όλα τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του, σήμερα το απόγευμα στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων “Ο Άγιος Παντελεήμων”, στη Θεσσαλονίκη.

Αναφερόμενος στην πολιτική που χάραξε η κυβέρνηση για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού, ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι “η πρώτη μας προτεραιότητα ήταν οι πιο ευάλωτοι συμπολίτες μας -κυρίως οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας- και δώσαμε απόλυτη προτεραιότητα σε κλειστές προνοιακές δομές, διότι γνωρίζαμε ότι ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού σε αυτές τις δομές ήταν πολύ μεγάλος”.

“Δεν είχαμε θανάτους, δεν είχαμε κρούσματα, ουσιαστικά, σε κλειστές δημόσιες δομές”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, υπενθυμίζοντας τι έγινε σε άλλες χώρες, όπου “οι αντίστοιχες αυτές δομές ήταν ουσιαστικά φυτώρια γρήγορης διάδοσης του ιού, με πολλούς θανάτους, πολλές χώρες, μάλιστα, έφταναν στο σημείο να μην καταγράφουν καν τους θανάτους σε αυτές τις δομές και κατέγραφαν μόνο τους θανάτους ηλικιωμένων, οι οποίοι έχαναν τη μάχη με τη ζωή στα νοσοκομεία”, όμως, “εμείς το αποτρέψαμε αυτό και αξίζουν διπλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια”.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη το προσωπικό της δομής για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους ηλικιωμένους και σε όλους όσοι βρίσκονται σε ανάγκη, σημειώνοντας ιδιαίτερα πως κατά την περίοδο της πανδημίας, το θεραπευτήριο έλαβε εγκαίρως όλα τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξει την υγεία τόσο των περιθαλπόμενων όσο και του προσωπικού. Επισημαίνεται, πως σε τεστ για τον SARS-CoV-2, που πραγματοποιήθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, τα αποτελέσματα όλων ήταν αρνητικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού