Ο Τραμπ με tweet του απειλεί ότι θα κλείσει το …twitter

Ένας μαινόμενος Τραμπ με tweet του απείλησε σήμερα ότι θα κλείσει το ...twitter, λίγες ώρες αφού το κοινωνικό δίκτυο σε μια πρωτοφανή κίνηση «προειδοποίησε» τους χρήστες του ότι ορισμένα από τα τιτιβίσματα του Αμερικανού προέδρου χρειάζονται επαλήθευση επειδή μπορεί να είναι ανακριβή

Ο Τραμπ απειλει οτι θα κλεισει το twitter

Ένας μαινόμενος Τραμπ με tweet του απείλησε σήμερα ότι θα κλείσει το …twitter, λίγες ώρες αφού το κοινωνικό δίκτυο σε μια πρωτοφανή κίνηση «προειδοποίησε» τους χρήστες του ότι ορισμένα από τα τιτιβίσματα του Αμερικανού προέδρου χρειάζονται επαλήθευση επειδή μπορεί να είναι ανακριβή.

«Το Twitter παρεμβαίνει στις προεδρικές εκλογές του 2020», εξεμάνη ο μεγιστάνας. «Το Twitter καταπνίγει εντελώς την ελευθερία του λόγου», πρόσθεσε, πληκτρολογώντας τις λέξεις «ελευθερία του λόγου» με κεφαλαία γράμματα για έμφαση, όπως συνηθίζει.

Εκπρόσωποι του Twitter και του Facebook δεν ήταν άμεσα σε θέση να σχολιάσουν τις αναρτήσεις του Τραμπ, ενώ οι μετοχές των εταιρειών αυτών σημείωναν πτώση στις συναλλαγές μετά τις αναρτήσεις του.

Σε δύο αναρτήσεις που έκανε νωρίς το πρωί, ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος καταφέρθηκε και πάλι εναντίον της επιστολικής ψήφου. Ο Τραμπ είχε αναρτήσει παρόμοια μηνύματα για το θέμα της ψηφοφορίας με επιστολική ψήφο και χθες Τρίτη, με αποτέλεσμα το Twitter να τοποθετήσει ειδική σήμανση κάτω απ’ αυτά τα μηνύματα, για να προειδοποιήσει πως οι ισχυρισμοί του είναι ψευδείς και έχουν διαψευσθεί.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού