Τριήμερο κινητοποιήσεων – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή – Κινητοποιήσεις και Τρίτη και Τετάρτη

Τριήμερο κινητοποιήσεων κατά του νομσχεδίου Κεραμέως, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή , και κινητοποιήσεις και Τρίτη και Τετάρτη

Τριήμερο κινητοποιήσεων κατά του νομσχεδίου Κεραμέως, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή , και κινητοποιήσεις και Τρίτη και Τετάρτη.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωση του το Δ.Σ. της ΔΟΕ “Η Δ.Ο.Ε. χαιρετίζει τις μαζικές και δυναμικές πανεκπαιδευτικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που εξέφρασαν το αίτημα για την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου που πλήττει ανεπανόρθωτα τη δημόσια εκπαίδευση και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. υλοποιώντας τις αποφάσεις του για τον σχεδιασμό των αγωνιστικών του δράσεων, αποφάσισε:

  • Την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στα Προπύλαια και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου στις 7 το απόγευμα.
  • Πραγματοποίηση διαδικτυακής συνέντευξης τύπου στα μέσα ενημέρωσης ώστε να αποκαλυφθούν σε όλη την κοινωνία οι πραγματικές διαστάσεις των αντιεκπαιδευτικών ρυθμίσεων της κυβέρνησης, την Πέμπτη 4 Ιουνίου.
  • Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης (3ωρη στάση από το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με τη δυνατότητα 3ωρης στάσης από τους Σ.Ε.Π.Ε.) την ημέρα συζήτησης στη Βουλή, Τρίτη 9 Ιουνίου συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 13:00 και πορεία προς στη Βουλή.
  • Την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου, την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα στα Προπύλαια και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.

Κάλεσμα από το Συντονιστικό Αδιόριστων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών

Στις συγκεντρώσεις της Δευτέρας (Αθήνα, Προπύλαια, 7μ.μ. και Θεσσαλονίκη, άγαλμα Βενιζέλου, 7μμ) καλεί και το Συντονιστικό Αδιόριστων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου, και της τροπολογίας για τους αναπληρωτές που τους στερεί χρόνια προϋπηρεσίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού