Ως το τέλος Ιουλίου θα τεθεί σε λειτουργία η νέα ιντερνετική πλατφόρμα της «Αυγής»

Το www.avgi.gr θα ενοποιήσει το περιεχόμενο της εφημερίδας «Αυγή» με τις ειδήσεις από το www.left.gr και τις εκπομπές του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο, ενώ θα προστεθούν και βίντεο με υλικό από την επικαιρότητα

Ως το τέλος Ιουλίου θα τεθεί σε λειτουργία η νέα ιντερνετική πλατφόρμα της «Αυγής». Το www.avgi.gr θα ενοποιήσει το περιεχόμενο της εφημερίδας «Αυγή» με τις ειδήσεις από το www.left.gr και τις εκπομπές του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο, ενώ θα προστεθούν και βίντεο με υλικό από την επικαιρότητα. Θα υπάρχει ένα πλατό στο οποίο θα γίνονται οι συνεντεύξεις και οι δηλώσεις, μετέδωσε το avgi.gr.

Αυτό είναι εν συντομία το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ, με στόχο να αξιοποιηθεί καλύτερα το δημοσιογραφικό δυναμικό και να αξιοποιηθούν οι νέες τεχνολογίες. Δεν πρόκειται να υπάρξει τηλεοπτικός σταθμός με 24ωρο πρόγραμμα, αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια. Το νέο πρόσωπο στο δημοσιογραφικό σχήμα είναι ο Γιάννης Σμυρλάκης. Μάλιστα με βάση όσα έχουν συζητηθεί εντός κόμματος, θα έχει τον γενικό συντονισμό του internet, του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο και της «Αυγής».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

Μενού