Ρότζερς: Καθήκον μας να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε

«Θα δώσουμε κάποια παιχνίδια προπόνησης στο δικό μας γήπεδο πριν παίξουμε επίσημους αγώνες. Οι αναμετρήσεις θα γίνουν στο King Power, οπότε οι παίκτες θα νιώσουν πως θα είναι»

Ρότζερς: Καθήκον μας να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε

Η Λέστερ θα διοργανώσει αγώνες προπόνησης στο άδειο από φιλάθλους «King Power Stadium», για να προετοιμάσει τους παίκτες της για τα παιχνίδια χωρίς θεατές, όταν η Premier League ξαναρχίσει αυτό το μήνα, όπως δήλωσε ο προπονητής της Μπρένταν Ρότζερς.

Η κορυφαία κατηγορία στην Αγγλία, η οποία έχει διακοπεί από τις 13 Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα συνεχιστεί στις 17 Ιουνίου, με όλους τους αγώνες να γίνονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων. «Θα δώσουμε κάποια παιχνίδια προπόνησης στο δικό μας γήπεδο πριν παίξουμε επίσημους αγώνες. Οι αναμετρήσεις θα γίνουν στο King Power, οπότε οι παίκτες θα νιώσουν πως θα είναι», δήλωσε ο Ρότζερς στα βρετανικά ΜΜΕ.

Η Premier League διερευνά τη χρήση ηχητικών εφέ, προκειμένου να βελτιώσει την νέα εμπειρία των φιλάθλων, που θα χρειαστεί να παρακολουθούν αγώνες μπροστά σε άδειες εξέδρες.

«Θα θέλαμε, οι φίλαθλοί μας να είναι εκεί, αλλά δεν θα είναι. Θα έχουμε έναν σκοπό για τον οποίο αγωνιζόμαστε. Μπορεί να μην είναι μαζί μας στο γήπεδο, αλλά θα υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που παρακολουθούν, χιλιάδες φίλαθλοι της Λέστερ σε όλο τον κόσμο. Εχουμε καθήκον να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Η Λέστερ είναι τρίτη στο πρωτάθλημα με 53 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού