Οι επιχειρήσεις στην ευρωζώνη υπέστησαν μία ακόμη καταστροφική συρρίκνωση της δραστηριότητας τον Μάιο

Οι επιχειρήσεις στην ευρωζώνη υπέστησαν μία ακόμη καταστροφική συρρίκνωση της δραστηριότητας τον Μάιο, και ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι τα χειρότερα πέρασαν, θα μπορούσαν να περάσουν μήνες προτού υπάρξει επιστροφή στην ανάπτυξη

Οι επιχειρήσεις στην ευρωζώνη υπέστησαν μία ακόμη καταστροφική συρρίκνωση της δραστηριότητας τον Μάιο, και ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι τα χειρότερα πέρασαν, θα μπορούσαν να περάσουν μήνες προτού υπάρξει επιστροφή στην ανάπτυξη.
Οι κυβερνήσεις στην ευρωζώνη ξεκίνησαν σταδιακά να άρουν τα σκληρά μέτρα των περιορισμών που επιβλήθηκαν για να περιορίσουν την εξάπλωση του κορονοϊού.
Αλλά καθώς οι πολίτες ενθαρρύνονται ακόμη να μένουν στο σπίτι και πολλές επιχειρήσεις να μένουν κλειστές, ο τελικός σύνθετος ΡΜΙ της IHS Markit παρουσίασε μια δυσοίωνη εικόνα.
Αν και ο βασικός δείκτης της έρευνας σημείωσε άνοδο στις 31,9 από τις 13,6 μονάδες τον Απρίλιο, που ήταν και το χαμηλότερο ποσοστό από όταν ξεκίνησε η έρευνα το 1998, παραμένει ακόμη μακριά από το επίπεδο των 50 μονάδων που διαχωρίζουν την ανάπτυξη από την ύφεση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού