Τσιάρας: Tο νέο δικαστικό έτος αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου

Ο κ. Τσιάρας ανέφερε ότι από το νέο δικαστικό έτος, που φέτος αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2020 (αντί της 15ης Σεπτεμβρίου) θα λειτουργήσουν τα νέα ειδικά Τμήματα στα δικαστήρια των μεγάλων πόλεων που αφορούν υποθέσεις επενδυτικού περιεχομένου

Σε συζήτηση του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Τσιάρας δεσμεύτηκε ότι ο πολίτης με την είσοδο του νέου έτους θα δει μια διαφορετική Δικαιοσύνη, επισημαίνοντας ότι πρέπει να εισαχθεί μια νέα φιλοσοφία στην Δικαιοσύνη, ενώ έκανε λόγο για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις στο σύστημα απονομής της Δικαιοσύνης.

Εδικότερα, κ. Τσιάρας συμμετείχε στην θεματική ενότητα για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στις κυβερνήσεις και τους θεσμούς και απάντησε στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάνδρου. Ο κ. Τσιάρας ανέφερε ότι από το νέο δικαστικό έτος, που φέτος αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2020 (αντί της 15ης Σεπτεμβρίου) θα λειτουργήσουν τα νέα ειδικά Τμήματα στα δικαστήρια των μεγάλων πόλεων που αφορούν υποθέσεις επενδυτικού περιεχομένου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού