Η Τέιλορ Σουίφτ προτρέπει τους θαυμαστές της να αγωνιστούν για αλλαγή

«Η φυλετική αδικία έχει εισχωρήσει βαθιά στις τοπικές και κρατικές κυβερνήσεις και πρέπει να γίνουν αλλαγές εκεί. Για να αλλάξουν οι πολιτικές, πρέπει να εκλέξουμε ανθρώπους που θα πολεμήσουν κάθε είδους αστυνομική βία και ρατσισμό. #BlackLivesMatter»

Η τραγουδίστρια της ποπ Τέιλορ Σουίφτ με ανάρτηση στο Twitter πήρε θέση για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, το κίνημα Black Lives Matter και εξήγησε πώς οι θαυμαστές μπορούν να βοηθήσουν να τερματιστεί η συνεχιζόμενη φυλετική αδικία.

«Η φυλετική αδικία έχει εισχωρήσει βαθιά στις τοπικές και κρατικές κυβερνήσεις και πρέπει να γίνουν αλλαγές εκεί. Για να αλλάξουν οι πολιτικές, πρέπει να εκλέξουμε ανθρώπους που θα πολεμήσουν κάθε είδους αστυνομική βία και ρατσισμό. #BlackLivesMatter» έγραψε.

Αργότερα, η Τέιλορ Σουίφτ κοινοποίησε ένα άρθρο που γράφτηκε από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα: «Αυτό το άρθρο που γράφτηκε από τον Μπάρακ Ομπάμα είναι ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα για την αλλαγή πολιτικής σε πολιτειακό και τοπικό επίπεδο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού