Το Επιγραφικό Μουσείο άνοιξε τις πύλες του για το κοινό

Το μουσείο είναι ανοικτό καθημερινά εκτός Τρίτης, από τις 9.00 έως τις 16.00.

Το Επιγραφικό Μουσείο ανοίγει τις πύλες του για το κοινό, μετά από 3 μήνες αναστολής λειτουργίας του λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19.

Για την ασφαλή επαναλειτουργία του Επιγραφικού Μουσείου έχουν ληφθεί μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και του ΥΠ.ΠΟ.Α., μεταξύ των οποίων ο διαχωρισμός εισόδου – εξόδου, η προκαθορισμένη πορεία επίσκεψης με ειδική επιδαπέδια σήμανση, η τοποθέτηση γυάλινων διαχωριστικών, ο συγκεκριμένος αριθμός επισκεπτών ανά αίθουσα, η τήρηση των αποστάσεων, η υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας και η διάθεση αντισηπτικού διαλύματος στο εκδοτήριο εισιτηρίων.

Δείτε εδώ τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό

Εκτός από την περιήγηση στη μόνιμη έκθεση του μουσείου, ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφθεί την εικαστική έκθεση «Lost Disappeared Letters» της Γερμανίδας εικαστικού Silvia Dzubas που παρουσιάζεται στο χώρο περιοδικών εκθέσεων του Επιγραφικού Μουσείου (κτήριο ΚΕΜ), ενώ από τις 22 Ιουνίου 2020, ο καλλιτεχνικός οργανισμός «Ορίζοντας Γεγονότων» παρουσιάζει στην αίθουσα 9 (κυανή αίθουσα) του μουσείου, το συλλογικό έργο «Το Μεγάλο Βιβλίο – Με αυτό αρμενίζουμε».

Το μουσείο είναι ανοικτό καθημερινά εκτός Τρίτης, από τις 9.00 έως τις 16.00.​

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού