Παπαδημούλης: Είναι άλλο η κριτική κι άλλο η συκοφαντία

«Υφίσταμαι έναν βόρβορο, με οχετούς συκοφαντικής δυσφήμισης. Είναι άλλο η κριτική κι άλλο η συκοφαντία και η απόπειρα στελεχών της ΝΔ να με ταυτίσουν με πρόσωπα καταδικασμένα αμετάκλητα για κρατική διαφθορά, όπως οι κύριοι Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης και Παπαγεωργόπουλος»

«Υφίσταμαι έναν βόρβορο, με οχετούς συκοφαντικής δυσφήμισης. Είναι άλλο η κριτική κι άλλο η συκοφαντία και η απόπειρα στελεχών της ΝΔ να με ταυτίσουν με πρόσωπα καταδικασμένα αμετάκλητα για κρατική διαφθορά, όπως οι κύριοι Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης και Παπαγεωργόπουλος», δύλωσε μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε συνέντευξή του στον ρ/σ RealFM.

Ο κ. Παπαδημούλης πρόσθεσε: Είναι το 4ο πρωτοσέλιδο του «Πρώτου Θέματος» που με στοχοποιεί, αποσκοπώντας στην πολιτική και ηθική μου εξόντωση. Το να με στοχοποιεί το «Πρώτο Θέμα», με τη γραμμή και τα συμφέροντα που υπηρετεί, με κάνει να πιστεύω ότι ενοχλώ κάποια πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.

Το πόθεν έσχες μου είναι νόμιμο, ηθικό, πεντακάθαρο. Γιατί είναι ανήθικο, κ. Χατζηνικολάου, κάποια λεφτά δηλωμένα, φορολογημένα, νόμιμα της οικογένειάς μου και δικά μου, να έρχονται από τράπεζα του εξωτερικού στην Ελλάδα και να επενδύονται στην ελληνική οικονομία;Θα ήταν πιο ηθικό να αγόραζα, όπως κάνουν άλλοι πολιτικοί, ένα σπίτι στο Λονδίνο, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες, στη Ν. Υόρκη ή να τα έκρυβα σε θυρίδες και πίσω από offshore και αχυρανθρώπους;

Εγώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχω δώσει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, και μέσω του Ταμείου του ΣΥΡΙΖΑ και μέσω των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης, για τη στήριξη Ελλήνων πολιτών που έχουν ανάγκη, καθώς και προσφύγων και μεταναστών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού