ΑΔΕΔΥ: Τρίωρη στάση εργασίας

Η ΑΔΕΔΥ κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας σήμερα Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, από τις 8:00πμ έως τις 11:00πμ προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση.

απεργία

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις της ΠΟΕΔΗΝ και της ΟΕΝΓΕ, στηρίζει τη μεγάλη Πορεία Σωτηρίας της Δημόσιας Υγείας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, ώρα 8:30πμ, στην Αθήνα, στην Πλατεία Μαβίλη και θα διέλθει από Υγειονομικές Μονάδες, Μέγαρο Μαξίμου, Βουλή, Υπουργείο Εργασίας και θα καταλήξει στο Υπουργείο Υγείας.

Διεκδικούμε μια ισχυρή Δημόσια Υγεία και Πρόνοια, που θα είναι σε θέση να προσφέρουν ποιοτική, δωρεάν περίθαλψη στον πληθυσμό, ακόμη και σε περιόδους πανδημίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση και στην πορεία, κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας (για το Λεκανοπέδιο) την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, από τις 8:00πμ έως τις 11:00πμ και τους καλεί να λάβουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση που θα γίνει στην Πλατεία Μαβίλη, ώρα 8:30πμ.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού