Σκουρλέτης: Η ανάπτυξη δεν έρχεται στη βάση των συμφερόντων του κάθε επενδυτή

Δεν μπορεί να σταθεί η λογική της διαμόρφωσης των νόμων στη βάση των συμφερόντων του κάθε επενδυτή, επεσήμανε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας έντονη κριτική στις θέσεις του υπ. Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδη για την αμφισβητούμενη αγοραπωλησίας χιλιάδων στρεμμάτων γης στη Ζάκυνθο, κοντά στην παραλία «Ναυάγιο»

Δεν μπορεί να σταθεί η λογική της διαμόρφωσης των νόμων στη βάση των συμφερόντων του κάθε επενδυτή, επεσήμανε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας έντονη κριτική στις θέσεις του υπ. Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδη για την αμφισβητούμενη αγοραπωλησίας χιλιάδων στρεμμάτων γης στη Ζάκυνθο, κοντά στην παραλία «Ναυάγιο».

Δεν μπορεί να σταθεί η λογική της διαμόρφωσης των νόμων στη βάση των συμφερόντων του κάθε επενδυτή, επεσήμανε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ασκώντας έντονη κριτική στις θέσεις που είχε διατυπώσει ο υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης ως προς την υπόθεση της αμφισβητούμενης αγοραπωλησίας χιλιάδων στρεμμάτων γης στη Ζάκυνθο, κοντά στην παραλία «Ναυάγιο».

Μια υπόθεση που, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας, επιστρέφεται στην Εισαγγελία Διαφθοράς για περαιτέρω διερεύνηση με διεύρυνση των κατηγοριών.   Μιλώντας σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, στον Ρ/Σ της Ζακύνθου «Στίγμα Radio» 97,6 στην εκπομπή του Σπύρου Λιβέρη και του Γρηγόρη Μπάστα, ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι «νόμος δεν μπορεί να είναι το δίκιο του επενδυτή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού