Το «Rolling Stones: Havana Moon» στις κινηματογραφικές αίθουσες

Στις κινηματογραφικές αίθουσες βγαίνουν αυτό το καλοκαίρι οι Rolling Stones. Το «Rolling Stones: Havana Moon», μια συναυλία που γυρίστηκε στην Αβάνα της Κούβας, το 2016, θα προβληθεί στις ΗΠΑ και τον Καναδά από τις 10 Ιουλίου – ακολουθώντας συγκεκριμένες οδηγίες για την προστασία από την COVID-19 – μέσω της συνεργασίας της μπάντας με την CineLife Entertainment.

Η ταινία καταγράφει τη συναυλία της μπάντας τον Μάρτιο 2016 στο αθλητικό συγκρότημα Ciudad Deportiva de la Habana. Εκείνη την εποχή, χαιρετίστηκε ως η μεγαλύτερη υπαίθρια ροκ συναυλία που έγινε ποτέ στην Κούβα, καθώς η ροκ μουσική ήταν απαγορευμένη για δεκαετίες μετά την κουβανική επανάσταση. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε μόλις πέντε μέρες μετά την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Κούβα.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Paul Dugdale σε παραγωγή του Simon Fisher, το «The Rolling Stones: Havana Moon».

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που το Havana Moon βρήκε το δρόμο προς τη μεγάλη οθόνη, ειδικά σε μια τόσο περίεργη στιγμή για τη ζωντανή μουσική», δήλωσε ο Paul Dugdale. «Η συναυλία των Rolling Stones ήταν η πρώτη του είδους της στην Αβάνα και ελπίζω ότι η άνευ προηγουμένου απουσία ζωντανής μουσικής κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19 σημαίνει ότι αυτή η ταινία φέρνει σχεδόν τόσο ενθουσιασμό και χαρά σε όσους την παρακολουθούν τώρα μέσω της CineLife όσο χάρηκαν και οι άνθρωποι της Αβάνας που παρακολούθησαν εκείνη την συναυλία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού