Ραγκούσης: Στο βούρκο κυλιούνται τα γουρούνια – Δεν θα μας κάνει όλους γουρούνια ο κ. Μητσοτάκης

«Η Ν.Δ. θα δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα των υπουργών, βουλευτών και επιχειρηματιών που έχει καταγράψει η ΕΥΠ με εντολή εισαγγελέα που στήσει το κύκλωμα μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. πριν το 2015;»

«Στο βούρκο κυλιούνται τα γουρούνια. Δεν θα μας κάνει όλους γουρούνια ο κ. Μητσοτάκης» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Αναφορικά με την υπόθεση του κ. Καλογρίτσα, ή με τις κασέτες της ΕΥΠ είναι προφανές ότι επιχειρείται από τη Ν.Δ. να αξιοποιηθούν με τελείως στρεβλό τρόπο εξήγησε ο Γ. Ραγκούσης το πρωί μιλώντας στο Open.

Ας αποφασίσει η Ν.Δ. αν αυτά τα περιβόητα 3 εκ. δόθηκαν όχι για το έργο που λέει η λιβανέζικη κατασκευαστική -και έχει πάει για αυτό στα δικαστήρια- αλλά στο Documento, ή για την τηλεοπτική άδεια. Διότι η Ν.Δ. λέει πότε ότι τα πήρε το Documento και πότε ότι πήγαν για την άδεια που προφανώς δεν πήρε ο κ. Καλογρίτσας αλλά την πήρε το Open ακριβώς επειδή κόπηκε ο κ. Καλογρίτσας υπογράμμισε ο Γ. Ραγκούσης συνεχίζοντας:

«Οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ οι οποίες υποτίθεται ότι έδωσαν την δυνατότητα στη Ν.Δ. να εξαπολύει την καταγγελία περί παρακράτους ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2015 με απόφαση Εισαγγελέα επί κυβέρνησης Τσίπρα. Έγιναν οι καταγγελίες για το κύκλωμα αυτό και η τότε κυβέρνηση αποφάσισε να έρθουν όλα στην επιφάνεια.»

Τέλος πρόσθεσε ότι «η μεσολάβηση που καταγγέλλει ο Καλογρίτσας θα πρέπει να αποδειχθεί από τον Καλογρίτσα και αν πρέπει κάποιος να μιλήσει είναι οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη, όπως ο κ. Θεοδωρικάκος».

«Η Ν.Δ. θα δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα των υπουργών, βουλευτών και επιχειρηματιών που έχει καταγράψει η ΕΥΠ με εντολή εισαγγελέα που στήσει το κύκλωμα μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. πριν το 2015;» διερωτήθηκε κλείνοντας ο Γιάννης Ραγκούσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού