Η βελγική De Standaard για την πανδημία: «Χορεύουμε στην άκρη του ηφαιστείου»

Την ώρα που σε όλο τον κόσμο ξεσπούν νέες εστίες κορωνοϊού οι ευρωπαϊκές χώρες επιχειρούν να σταθεροποιήσουν τις πτωτικές τάσεις, αναζητώντας τη χρυσή τομή μεταξύ ελευθερίας και μείωσης ρίσκου. Αυτό δεν είναι εύκολο, όπως δείχνει ο αυξανόμενος αριθμός μεμονωμένων εστιών

«Τη χρυσή τομή μεταξύ ελευθερίας και μείωσης του ρίσκου» προσπαθούν να βρουν οι ευρωπαϊκές χώρες για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Τη γενικότερη εξέλιξη της πανδημίας βάζει στο μικροσκόπιό της η βελγική De Standaard«Την ώρα που σε όλο τον κόσμο ξεσπούν νέες εστίες κορωνοϊού οι ευρωπαϊκές χώρες επιχειρούν να σταθεροποιήσουν τις πτωτικές τάσεις, αναζητώντας τη χρυσή τομή μεταξύ ελευθερίας και μείωσης ρίσκου. Αυτό δεν είναι εύκολο, όπως δείχνει ο αυξανόμενος αριθμός μεμονωμένων εστιών.

Τα κρούσματα στα γερμανικά σφαγεία Τένιες δεν ήταν μια μεμονωμένη περίπτωση. Το Σαββατοκύριακο η Ισπανία κατέγραψε δυο νέες εστίες. Και η Ιταλία είδε να ανεβαίνουν σε ορισμένες περιοχές τα κρούσματα. Στη δε Βρετανία επανήλθε την περασμένη εβδομάδα το lockdown στο Λέστερ. ‘Εχει κανείς όλο και περισσότερο το συναίσθημα ότι χορεύουμε πάνω στην άκρη ηφαστείου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού