Ο Kanye West και ο Travis Scott κυκλοφόρησαν το «Wash Us in the Blood»

Το «Wash Us in the Blood» είναι το πρώτο νέο του τραγούδι από τότε που κυκλοφόρησε η γκόσπελ ηχογράφηση «Jesus is King» και το συνοδευτικό άλμπουμ της Κυριακάτικης Λειτουργίας  «Jesus is Born»

Ο Kanye West επέστρεψε με νέα μουσική. Το «Wash Us in the Blood» είναι το πρώτο νέο του τραγούδι από τότε που κυκλοφόρησε η γκόσπελ ηχογράφηση «Jesus is King» και το συνοδευτικό άλμπουμ της Κυριακάτικης Λειτουργίας  «Jesus is Born».

Είναι το πρώτο κομμάτι από το επερχόμενο δέκατο σόλο άλμπουμ της Κάνιε Γουέστ, «God’s Country».

Στο νέο τραγούδι συμμετέχει ο Travis Scott και το μιξάζ έγινε από τον Dr. Dre.

Το βίντεο του «Wash Us in the Blood» σκηνοθέτησε ο καλλιτέχνης, διευθυντής φωτογραφίας και σκηνοθέτης Arthur Jafa.
Σε συνέντευξη στο GQ πέρυσι, ο συγγραφέας Will Welch περιέγραψε τα κομμάτια του άλμπουμ «God’s Country» «λατρευτικούς ύμνους».

Στο βίντεο του «Wash Us in the Blood» προβάλλονται στην αρχή εικόνες από διαδήλωση και στη συνέχεια στιγμιότυπα από την περιοδεία του Αμερικανού ράπερ Saint Pablo Tour και από τις Κυριακάτικες Λειτουργίες, τις γκόσπελ συναυλίες του Kanye West.

Απαντώντας σε ερώτηση για το περιεχόμενο του άλμπουμ, ο West είπε: «Σκέφτηκα να μην κάνω ραπ μουσική ξανά, επειδή έκανα ραπ για τον διάβολο τόσο καιρό και δεν ήξερα καν να κάνω ραπ για τον Θεό. Τότε ένας από τους πάστορες μου, μού είπε: «Ο γιος μου μόλις είπε ότι θα ήθελε ένα άλμπουμ ραπ για τον Ιησού από τον Kanye West».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

Μενού