Συγκέντρωση σήμερα έξω από την Alpha Bank των πρώην εργαζομένων της Ελευθεροτυπίας

Σήμερα, Τρίτη 7 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, οι πρώην εργαζόμενοι της "Ελευθεροτυπίας" θα συγκεντρωθούν στο πεζοδρόμιο έξω απο την Alpha Bank, Σταδίου 40

Σε κινητοποίηση καλούν οι πρώην εργαζόμενοι της εφημερίδας Ελευθεροτυπία που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους από την Τράπεζα Alpha

Σήμερα, Τρίτη 7 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, οι πρώην εργαζόμενοι της “Ελευθεροτυπίας” θα συγκεντρωθούν στο πεζοδρόμιο έξω από την Alpha Bank, Σταδίου 40.

Οι πρώην εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας διεκδικούν να κατευθυνθεί σε αυτούς το μεγαλύτερο ποσό από την πώληση της κτηρίου της εφημερίδας και να μην οδηγηθεί στα ταμεία της Τράπεζας.

Την απαράδεκτη η στάση των Τραπεζών απέναντι στους πρώην εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας» είχε στηλιτεύσει με ανακοίνωση του το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Πρόκειται για τις διοικήσει των Τραπεζών «Alpha» και «Πειραιώς».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης:

“Οι συνεργαζόμενες Ενώσεις στον χώρο του Τύπου εκφράζουν την συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στους απολυμένους εργαζομένους της «Ελευθεροτυπίας» και καταγγέλλουν ως καταχρηστική και ανάλγητη την ενέργεια των τραπεζών «Αlpha» και «Πειραιώς» να εμποδίσουν την καταβολή μέρους των αποζημιώσεων και των δεδουλευμένων σε ανθρώπους, οι οποίοι ταλαιπωρούνται επί εννέα χρόνια και, στην πλειονότητά τους, είναι άνεργοι και σε τραγική οικονομική κατάσταση.

Οι Ενώσεις καλούν σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πρώην εργαζομένων, η οποία θα γίνει την προσεχή Τρίτη, 7 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, έξω από τα κεντρικά γραφεία της «Alpha Bank», Σταδίου 40.

Ζητάμε την άμεση απόσυρση των καταχρηστικών ανακοπών των τραπεζών και καλούμε την κυβέρνηση να τηρήσει τη δέσμευσή της και να δώσει σύντομα οριστική λύση στο πρόβλημα”.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού