Χαρίτσης: «Με τα 20 εκ. η κυβέρνηση προσπάθησε να εκβιάσει και να χειραγωγήσει τα ίδια τα Μέσα για να τα προσαρμόσει στη γραμμή της»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά δεν πρέπει να πέφτουν στην παγίδα της ΝΔ που θέλει να σύρει την πολιτική ζωή του τόπου σε έναν ατελείωτο βούρκο», υπογράμμισε στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως «το μείζον για την ελληνική κοινωνία αυτή τη στιγμή, είναι το μέλλον της οικονομίας, το μέλλον της εργασίας και η επόμενη μέρα μετά την κρίση της πανδημίας»

εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης

«Το γεγονός ότι η κυβέρνηση δημοσιοποίησε την λίστα με τα ποσά που έλαβαν τα ΜΜΕ για την καμπάνια σχετικά με τον κορωνοϊό με τρεις μήνες καθυστέρηση εξηγείται από την ίδια τη λίστα που μόλις χθες είδε το φως της δημοσιότητας», διεμήνυσε ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, κατά τη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο». Και πρόσθεσε πως «αποδεικνύεται εμφατικά  ότι δεν υπήρξαν κριτήρια σε σχέση με την επισκεψιμότητα, την αναγνωσιμότητα και τον αριθμό των εργαζομένων στα ΜΜΕ, αντιθέτως είχαν πολιτική κατεύθυνση και βάσει της σύμπλευσης των Μέσων με την κυβέρνηση της ΝΔ. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις το 1% των χρημάτων πήγε σε αντιπολιτευόμενα Μέσα και το 99% σε φίλα προσκείμενα προς την κυβέρνηση Μέσα, σε ανενεργά  ή ακόμη και σε ανύπαρκτα Μέσα, ενώ είναι φανερή η απουσία χρηματοδότησης Μέσων που ενοχλούν την κυβέρνηση». «Αποδεικνύεται επομένως η διασπάθιση δημόσιου χρήματος που επιχειρήθηκε από την κυβέρνηση. Η χθεσινή λίστα μας κάνει ακόμη πιο καχύποπτους. Για τον λόγο αυτό ζητάμε να δοθούν στη δημοσιότητα οι αρχικές εντολές διαφημιστικής καταχώρησης και τα σχετικά τιμολόγια για να δούμε αν υπήρξε τελικά «μαγείρεμα» της λίστας», τόνισε και υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση προσπάθησε μέσω της εκμετάλλευσης της κρίσης της πανδημίας να εκβιάσει και να χειραγωγήσει τα Μέσα μοιράζοντας δημόσιο χρήμα κατά το δοκούν για να τα προσαρμόσει στις απαιτήσεις και τη γραμμή της».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά δεν πρέπει να πέφτουν στην παγίδα της ΝΔ που θέλει να σύρει την πολιτική ζωή του τόπου σε έναν ατελείωτο βούρκο», υπογράμμισε στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως «το μείζον για την ελληνική κοινωνία αυτή τη στιγμή, είναι το μέλλον της οικονομίας, το μέλλον της εργασίας και η επόμενη μέρα μετά την κρίση της πανδημίας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού