Η Ισπανίδα ΥΠΕΞ αποκλείει να είναι υποψήφια για τη θέση του επικεφαλής στον ΠΟΕ

"Θα ήταν συνετό" να αποκλείσω κάθε υποψηφιότητά μου για το ανώτατο αξίωμα στον ΠΟΕ, δήλωσε σήμερα η Ισπανίδα υπουργός σε συνέντευξή της στο πρακτορείο Europa Press.

Η Ισπανίδα υπουργός Εξωτερικών Αράντσα Γκονθάλεθ Λάγια απέκλεισε σήμερα την περίπτωση να είναι υποψήφια για τη θέση του νέου επικεφαλής στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ).

“Θα ήταν συνετό” να αποκλείσω κάθε υποψηφιότητά μου για το ανώτατο αξίωμα στον ΠΟΕ, δήλωσε σήμερα η Ισπανίδα υπουργός σε συνέντευξή της στο πρακτορείο Europa Press.

Οι υποψηφιότητες για τη θέση του επικεφαλής στον ΠΟΕ μπορούν να υποβληθούν έως σήμερα και η Γκονθάλεθ Λάγια θεωρείτο πιθανή υποψήφια.

Την ίδια ώρα, η Βρετανία θα παρουσιάσει ως υποψήφιο για τη θέση αυτή τον πρώην υπουργό Λίαμ Φοξ, όπως ανέφερε σήμερα δημοσιογράφος του πολιτικού περιοδικού Spectator.

“Μαθαίνω ότι το ΗΒ θα προτείνει ως υποψήφιο τον Λίαμ Φοξ για τη θέση του γενικού διευθυντή στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου”, ανέφερε ο Τζέιμς Φορσάιθ σε ανάρτησή του στο Twitter, χωρίς να δίνει άλλες λεπτομέρειες. Ο Φοξ ήταν υπουργός Εμπορίου στην κυβέρνηση της πρώην πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού